keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Tilanneraportti

Lapanen veti oikein kunnon ketarat eilen klo 6.23. Liukastui ulkorappusissa selälleen. Molemmat kädet mustelmilla ja selkä osui suoraan rappuseen. Tästä syystä ruoanlaitto ja postaukset ovat nyt jääneet pois. Olen pahoillani.

Muistakaa nyt (viimeistään) ottaa kinkku sulamaan. Graavilohi suolaantumaan viimeistään perjantaina. Ja ostakaa uudet suklaarasiat jo syötyjen tilalle :)

Yritän huomenna saada ruokapostausta aikaan. Sinappi ainakin pitää tehdä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Novoisun!Siinähän olis voinu käydä kehnosti! Toivottavsti tokenet joulutouhuja jatkamaan, tsemppiä! Minä tein punasipulihilloketta - ja reilusti, että riittää jaettavaksi sekä sinappia. Teen vanhalla "Korvatunturin sinappi"ohjeella. Nyt oli niin mojovat sinappihöyryt, etten ole ennen sitä tahtia vetistellyt. Ja seurauksella, että lopussa lisättävää öljyä en oikein jaksanut vatkata kunnolla. Tuli osittain vähän "ryynimäistä" ja tummahkoa. Mutta maku kohdallaan.
Joulunameja tein ja pikku tontut ei malta pitää näppejään erossa - eikä kyllä isommatkaan. Piti tehdä Ruokalan ohjeen mukaan niin äklöjä, ettei aikuisille kelpaa,mutten ihan onnistunut. Alkaa olla kaapit pullollaan, saa joulu kohta jo tulla! Parantelehan!

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian!

Hyvää Joulua ja rauhallista Uutta vuotta ;)

lapanen kirjoitti...

Kiitos tiville ja Terhille! Paranenhan minä, täytyisi joulupöydässä olla iskukunnossa :)
Onneksi pöperöt on jo aikalailla kasassa, ettei enää tarvitse rehkiä.

Hyvää joulua ja rauhallista (miten niin?) uutta vuotta! ;)