perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Welcome to La Panen!

Tervetuloa Lapasen blogiin, johon säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoittelen niin maailman parhaita reseptejä kuin onnistuneita kokeilujakin.
Tämä innostus blogeihin alkoi vasta muutama kuukausi sitten, koska jääräpäisesti ja tietoisesti vastustin netin tuloa tähän taloon. Olin saanut tarpeekseni koko touhusta aikaisemman työni vuoksi. Ja olihan minulla nettiyhteys kotona jo vuonna 1992, joten ei enää jaksanut innostua.
Himolla Pastanjauhantaa ym. ruokablogeja seuranneena kannan siis minäkin oman vaatimattoman korteni kekoon.
Kuvat otan kamerakännyllä, jotka usein ovat epätarkkoja läheltä otettuna, mutta viis siitä! Sama epätarkkuus jatkuu resepteissä: Tuskin laitan montaakaan reseptiä, joissa ainekset mitataan pilkulleen. Tärkeimmät mitat ovat hyppysellinen ja kourallinen, ja suureet vähän ja reilusti! Ensimmäinen ohje on luvassa pian!

Koska olemme ihmisiä ja osaamme puhua ja kirjoittaa, toivon aktiivista keskustelua hyvään ruokaan (ja muuhunkin) liittyen!

Varoitus: Tässä blogissa en tule julkaisemaan yhtään mautonta (piti kirjoittaa paskaa, mutta en kehdannut) reseptiä, joten pidetään yhdessä tasoa yllä (joka suhteessa)!

1 kommentti:

Maurelita kirjoitti...

Haa ! Tervetuloa blogistaniin...

Jo pelkästään asuinmaani perusteella voi arvata että tykkään ruuasta ja syömisestä ! Joskus peräti kokkaamisesta.

Bon appétit,

=)